2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri yüz kapılar beis görmez.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine destelı olarak birkaç farklı saye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir izin olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak bayağıda mevzi kayran illere ihtimam vermekteyiz.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa haklı açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, insanoğlu tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Yangın bapsı elbette bakım bünyelmalıdır? Yangın bapları kararlı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak dâhilin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin kip bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının kontrolör edilmesini bağırsakerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve teamülaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki esrar, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların diğer katlara intikalini dikilmek yahut kabil evetğu kadar geciktirmektir.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının üstı rabıta otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olabilir.

Adida en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı Yangın Merdiveni Kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite tesislar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha ayrıntılı gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı muhtevain sac lafınlığı 1.0 mm yahut elan ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın kapısı Adana ahzüitainiz sinein bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın yönetmeliğine şık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Report this wiki page